085 – 029 1577

Bel ons nu

Bereikbaar

24/7

ABB Groepenkast vervangen

Wij vervangen, verplaatsen en repareren groepenkasten

Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in het vervangen, verplaatsen en repareren van ABB groepenkasten. Werkzaam door heel Nederland en met meer dan 15 jaar ervaring.

Bel ons nu

U kiest toch ook voor een ABB groepenkast?

Over het algemeen is de meterkast niet de plek in uw huis of bedrijfspand waar u het meeste aandacht aan besteedt. Toch is het erg belangrijk dat de groepenkast in uw meterkast zonder problemen functioneert. De groepenkast is immers verantwoordelijk voor het verdelen van elektra over uw gehele pand. Wij leggen u graag uit wanneer en waarom het verstandig is om uw oude groepenkast te vervangen door een groepenkast van ABB. Op onze website informeren wij u graag over alle mogelijkheden die er zijn.

Stoppenkast vervangen door een groepenkast van ABB

Een stoppenkast wordt meestal vervangen als een oude woning of bedrijfspand toe is aan renovatie of een grote verbouwing. Het is heel goed mogelijk dat er in uw meterkast nog een oude stoppenkast hangt. Als u meer stroom gaat verbruiken, kan het gebeuren dat de stoppen doorslaan. Die kunt u dan niet meer repareren, maar zult u moeten vervangen door nieuwe. Dit is natuurlijk een zeer tijdrovend en vervelend klusje. Uw oude stoppenkast vervangen door een moderne ABB groepenkast, is dus zeer verstandig. U ontlast hierdoor uw huidige elektriciteitsnet en u voorkomt storingen tijdens het gebruik van elektrische apparaten.

Uw oude groepenkast vervangen

Er zijn veel omstandigheden waaronder uw groepenkast vervangen noodzakelijk is. Misschien verbruikt u sinds kort meer energie dan voorheen, wilt u extra stopcontacten plaatsen of wilt uw overstappen op zonnepanelen. Ook is het mogelijk dat u apparatuur gebruikt die erg veel stroom verbruikt. De zogenaamde ‘energieverslinders’ als de koelkast, de wasmachine of de terrasverwarmer. Deze apparatuur heeft vaak een vermogen van wel meer dan 2000 Watt. Het is aan te raden om deze apparaten te voorzien van een eigen elektragroep. In al deze gevallen is het mogelijk dat uw groepenkast niet meer over voldoende groepen beschikt. De groepenkast vervangen is dan uw enige optie, het liefst door een ABB groepenkast.

Uw nieuwe ABB groepenkast

Op onze website kunt u kiezen uit groepenkasten van de A-merken ABB, Eaton en Hager. Alle drie zijn dit gevestigde namen in de elektrawereld. Eaton en Hager hebben inmiddels bewezen dat zij groepenkasten leveren van zeer hoge kwaliteit, wat veel tevreden consumenten alleen maar zullen beamen. Wat een ABB groepenkast echter zo bijzonder maakt, is het feit dat deze beschikt over zeer innovatieve technieken en dat hij volledig op maat te maken is. Als het nodig is kan de groepenkast van ABB zelfs ter plekke aangepast worden, waardoor er snel en gemakkelijk een extra eindgroep toegevoegd kan worden aan uw nieuwe groepenkast. In overleg met u, kunnen wij dus een groepenkast samenstellen die het best bij u past. De groepenkasten van ABB zijn degelijk en betrouwbaar en voor elk probleem is een oplossing mogelijk. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel!

abb groepenkast vervangen
abb groepenkast vervangen

Een ABB groepenkast installeren

Waarschijnlijk is het voor u niet makkelijk om te achterhalen wat het precies inhoudt om een ABB groepenkast te vervangen. Er komt vaak veel bij kijken, zoals elektra aanleggen, uw groepenkast samenstellen en alles netjes installeren. Ook elektra aanleggen in uw nieuwbouwhuis, behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen onder andere uw stopcontacten aanleggen, de groepenkast vervangen en de aardlekschakelaar aansluiten. Wij kunnen er dus voor zorgen dat uw gehele woning voorzien wordt van elektriciteit.

Het samenstellen van een veilige groepenkast is niet eenvoudig. Zoals u ziet, zijn er veel factoren om rekening mee te houden. U kunt altijd bij ons terecht voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en leggen we uit hoe we uw ABB groepenkast gaan plaatsen. Uw wensen staan bij ons centraal. Aangezien wij ruim twintig jaar ervaring hebben in deze sector, weten wij precies wat u nodig heeft. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat wij u van de juiste informatie kunnen voorzien of een vrijblijvende offerte voor u kunnen maken.

ABB groepenkast vervangen

Wat kost een groepenkast van ABB?

 

Het kan zijn dat u zich nu afvraagt: wat kost een groepenkast eigenlijk? Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan het vervangen van een groepenkast. Voor de ABB groepenkast zelf bent u tussen de €300 en €850 kwijt. Dat is voor u natuurlijk een hele investering. Wij regelen een scherpe prijs voor u, maar wij zijn ook van mening dat er op kwaliteit nooit bezuinigd mag worden. Daarom leveren wij uitsluitend A-merken. Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons immers voorop. Er zijn veel verschillende opties mogelijk, van wat meer eenvoudige tot zeer uitgebreide modellen. Zo kunt u kiezen uit een 1-fase netwerkaansluiting of een 3-fasen netwerkaansluiting. Het hangt ervan af hoeveel stroom u wilt gaan gebruiken nu en in de toekomst. Welk type groepenkast het best bij uw past, is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

elektricien abb groepenkast
ABB groepenkast uitbreiden

Een groepenkast vervangen is secuur werk

Tevens werken wij alleen met goedopgeleide vakmensen. Zij installeren uw groepenkast van ABB op vlotte en vakkundige wijze. Het vervangen van een groepenkast is geen klus die u zelf kunt uitvoeren: de kleinste fouten kunnen namelijk al grote gevolgen hebben. De meterkast moet aan veel wettelijke eisen voldoen. Er zijn normen die precies omschrijven welke afmetingen de meterkast moet hebben en hoe de elektrische installatie en de leidingen aangelegd moeten worden. Een ABB groepenkast installeren, kunt u dan ook het beste overlaten aan een echte professional. Dankzij onze erkende installateurs kunt u erop vertrouwen dat wij goed werk leveren tegen de beste voorwaarden.

Wij komen graag met u in contact

Wilt u uw groepenkast vervangen of heeft u behoefte aan meer informatie over de ABB groepenkast? Neem dan direct contact met ons op. Of het nou gaat om een klus bij u thuis of in uw bedrijfspand, wij zorgen ervoor dat u nooit zonder elektriciteit komt te zitten. Laat ons weten wat uw problemen of wensen zijn, dan zorgen wij voor een advies op maat.